In de overvolle sporthal Boomgaardshoek werd zondag de tweede wedstrijd van de damescompetitie gespeeld. Dit keer een thuiswedstrijd tegen BCRS uit Spijkenisse. Zoals verwacht werd het een spannende wedstrijd.
Als eerste traden Romy Verberne en Stephanie van Eijk aan in de dubbel. De tegenstandsters werden in twee sets gemakkelijk verslagen. Lisa van Halderen en Marjo van Oort hadden het zwaarder in de tweede dubbel en wisten helaas niet te winnen van het sterkere duo van BCRS. Stephanie van Eijk en Ha Ho verloren de eerste en tweede single, waardoor de tegenstander op een 3-1 voorsprong kwam. Lisa van Halderen en Romy Verberne wisten echter beiden de derde en vierde single gemakkelijk binnen te halen voor een 3-3 tussenstand.
Marjo van Oort en Ha Ho speelden de derde dubbel en wisten de winst te pakken. Ook Romy en Lisa wonnen hun dubbelspel en dus werd de einduitslag een mooie 5-3 winst.
Aanstaande zondag spelen de dames van PBC Boomgaardshoek opnieuw een thuiswedstrijd. Neem voor meer informatie een kijkje op www.pbcboomgaardshoek.nl.

 

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!