WCR verliest geflatteerd bij TOGB

1 May 2018, 15:36 uur
Digitaal Dagblad

WCR heeft de inhaalwedstrijd bij TOGB afgelopen zondag met onnodige grote cijfers verloren: 3-0. Lange tijd bleef het spannend op sportpark Het Hoge Land maar twee late goals zorgden voor tekenende cijfers.
WCR begon ongelukkig aan het duel met de koploper van de derde periode en dat leidde tot een vroege achterstand. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de bezoekers echter iets beter in het spel en ondanks het feit dat het veldspel van TOGB beter was, kwam WCR met enige regelmaat gevaarlijk uit de hoek.
De grootste kans kwam op slag van rust, toen Rilgilio Ramsubagh een snelle uitbraak inleidde en Kevin de Groote op links wegstuurde. Laatstgenoemde gaf een meer dan behoorlijke steekpass op Frank Weeda, die oog in oog met die vijandige sluitpost wel over hem heen wist te stiften, maar ook net naast mikte.

Ook in de tweede helft kreeg WCR moeilijk vat op TOGB dat op zijn beurt echter weinig uitgespeelde aanvallen kon produceren. De formatie van Henri van Zeist, die het tegen zijn oude club opnam, kreeg hier en daar wat schietkansen maar tot een doelpunt leidde dat niet. In de slotfase kregen de gastheren meer ruimte en daar werd uiteindelijk nog tweemaal van geprofiteerd (3-0).

Aankomend weekend speelt WCR geen competitiewedstrijd (inhaalronde). Een week later (13 mei) gaat het op bezoek bij ONA in Gouda; de aftrap is om 14.00 uur.