Goede mensen zijn de sleutel tot succes. Ze gaan met gedrevenheid te werk omdat passie en werk op een lijn zitten.  Ze hebben echte aandacht en zien de juiste combinaties. Integriteit. Kansen herkennen.  Goede mensen weten hoe je het initiatief neemt en nakomt wat je afspreekt. Bij Volvo draait alles om mensen.

Je werkt inmiddels lang genoeg in de autobranche om te weten dat dit je passie is. Je weet hoe je commerciële initiatieven neemt en hoe je matcht. Maar je hebt nu wellicht wat meer behoefte om met een ander type klant te werken: met de toekomstige Volvo-rijder. Mensen die waarde hechten aan oprechte persoonlijke aandacht, respect en integriteit. Je weet heel goed de balans te vinden tussen adviseurschap en uitstekend verkoopvakmanschap.

Het is zeer belangrijk dat je een teamplayer bent

Je voldoet uiteraard aan alle basiseisen, zoals een geschikte opleiding op minimaal MBO-niveau, relevante werkervaring, rijbewijs B, sterke contactuele vaardigheden en een representatief uiterlijk. Maar je begrijpt vooral dat een opdringerige houding niet werkt. Dat je alleen heldere afspraken kunt maken en die vervolgens stipt moet nakomen. En last but not least: het is zeer belangrijk dat je een teamplayer bent.

Contact

Herken je jezelf goed in dit profiel? Begrijp je hoe belangrijk de relaties met onze klanten, de Volvo-rijders en met prospects zijn?
Laat dan snel van je horen, want dan willen we graag met je praten!

Schrijf een bondige brief met cv naar:
Mobility Centre
ter attentie van Ans Kuipers
Postbus 229
2990 AE  Barendrecht

Mailen kan ook: [email protected]

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!