Albrandswaards Dagblad | LBF goed op STEIJF en najaarsconcert met leerlingen

LBF goed op STEIJF en najaarsconcert met leerlingen

mainImage
LBF goed op STEIJF en najaarsconcert met leerlingen

Afgelopen zaterdag 3 november nam harmonieorkest La Bona Futura als één van de elf orkesten uit de regio deel aan het (Stichting) Eiland IJsselmonde Festival in Ridderkerk. De spits afbijtend, lieten zij zich van hun beste kant zien en horen. Langs de lat van een vakkundige jury werden twee gekozen werken beoordeeld op tien verschillende aspecten, resulterend in cijferwaarderingen tussen de 7,5 en 8,5. Met de nodige opmerkingen en complimenten op zak kan LBF tevreden terugkijken op een geslaagd evenement.

Zaterdag 10 november zullen de muziekstukken weer ten gehore worden gebracht tijdens het najaarsconcert. Dit wordt een bijzonder concert in samenwerking met de leerlingen die, verspreid in het programma, een aantal stukken zullen meespelen en ook op een geheel andere wijze hun eigen bijdrage zullen leveren.

Een programma van en voor jong en oud in de Brinkhoeve aan de Kerkstraat 12 in Poortugaal. Vanwege de aanwezigheid van de jeugd is de aanvangstijd wat aangepast. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. De toegang is gratis.

 


Foto: Digitaal Dagblad