Albrandswaards Dagblad | Herfstprogramma bij FutureLand op Maasvlakte

Herfstprogramma bij FutureLand op Maasvlakte

mainImage
Herfstprogramma bij FutureLand op Maasvlakte

Naast het vaste programma van FutureLand met bus- en rondvaarttours door de modernste haven van Europa, staan er veel extra’s op het programma tijdens de herfstvakantie. Jonge bezoekers kunnen coole technische proefjes doen, stenen beschilderen van het Maasvlaktestrand of een speurtocht langs strand en duinen maken. Volwassenen kunnen hun inspiratie op schildersdoek vastleggen, een kijkje nemen in de tentoonstelling over de verdieping van de Nieuwe Waterweg of met een VR bril naar de haven van 2066 vliegen.

FutureLand is toegankelijk voor jong en oud, iedereen beleeft er de haven van de toekomst. FutureLand ligt midden in de Rotterdamse haven en biedt uitzicht op Maasvlakte 2 in ontwikkeling. Het informatiecentrum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag en op zondag.

Van 1 mei tot 1 oktober 2018 en in de herfstvakantie is FutureLand ook alle zaterdagen geopend. De toegang is gratis. De FutureLand Express en de FutureLand Ferry staan het gehele jaar klaar voor rondritten en vaartochten door de nieuwe havens. Het informatiecentrum is in de ANWB-verkiezing Leukste uitje van 2017 gekozen als tweede leukste uitje van Zuid-Holland. Bekijk het jaarprogramma op www.futureland.nl. Het adres is Europaweg 902 op de Maasvlakte in Rotterdam. Het Havennummer is 8360.


Foto: Digitaal Dagblad