Havenbedrijf geeft kaartjes weg voor jubileumconcert 

mainImage
Havenbedrijf geeft kaartjes weg voor jubileumconcert 

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest bestaat in 2018 honderd jaar. Het orkest viert dit jubileum het hele jaar door met de Rotterdammers. Die festiviteiten zijn mede mogelijk gemaakt door een extra ondersteuning van het Havenbedrijf, al jaren sponsor van het orkest. In de geest van de viering stelt het Havenbedrijf de kaartjes die het heeft gekregen voor het jubileumconcert op zaterdagavond 9 juni ook ter beschikking aan Rotterdammers. Geïnteresseerden kunnen zich melden voor twee kaartjes op pers@portofrotterdam.com. Na Pinksteren vernemen de winnaars hoe ze de kaartjes kunnen bemachtigen.

,,Onze actie ligt in het verlengde van de jubileumactie ‘Wijk in de Zaal’ (www.rpho.nl/wijk). Hierdoor kunnen het hele jaar door Rotterdammers uit steeds een andere wijk gratis naar een concert. Het jubileumconcert wordt een memorabel optreden. We vinden het geweldig dat  Rotterdammers dat op een megascherm live kunnen volgen op het Schouwburgplein. Maar in de zaal is het natuurlijk ook echt feest’’,  aldus Corinne van Iersel van het Havenbedrijf.

Het Rotterdam Philharmonisch Orkest viert het jubileum graag met iedereen. Als cadeau aan de stad organiseert het een Jubileumfeest op het Schouwburgplein. In de avond wordt het Jubileumconcert dat plaatsvindt in de Doelen live uitgezonden op een megascherm op het plein. In de aanloop naar dit spektakel wordt er ’s middags al gestart met bijzondere live optredens door jong Rotterdams talent, zijn er diverse workshops en is er speciaal voor de kids de SKVR-instrumentenparade. Het jubileumconcert begint om 20.15 uur.

Voor meer informatie: Tie Schellekens, tel. 06-53325334 of j.schellekens@portofrotterdam.com.

 


Foto: Digitaal Dagblad