Dag vol muziek in Empirezaal van Kasteel van Rhoon

mainImage
Dag vol muziek in Empirezaal van Kasteel van Rhoon

Op zondag 20 januari staat de Empirezaal van Het Kasteel van Rhoon bol van muziek. Vanaf 12.00 uur speelt het Dudok Quartet Amsterdam, één van de meest veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment. Met openhartig en bezield spel delen Judith van Driel en Marleen Wester op viool, Marie-Louise de Jong op viola en David Faber op cello de kern van de muziek met luisteraars over de hele wereld.

Entreetickets voor het concert bedragen vijftien euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl en bij Boek & Leeswinkel Het Witte Huys in Rhoon en – voor zover voorradig – voorafgaand aan het concert aan de deur. Aansluitend aan het concert is er een lunch in De Oude Keuken van het Kasteel waarvoor belangstellenden zicht kunnen aanmelden via www.gasterhoon.nl.

Op dezelfde dag is om 16.00 uur de Empirezaal klaar om de bezoekers voor Blues op Zondag te ontvangen. Voor de vierde keer organiseert de commissie Muziek op Rhoon van Stichting Kasteel van Rhoon zo’n muzikale zondagmiddag die tot nu toe allemaal uitverkocht waren.

Dit keer spelen Meena Cryle en Chris Fillmore en band. Zij vormen een team zoals je dat zelden ziet in de huidige muziekindustrie. Bij beiden merk je dat muzikaliteit, gevoel en soul niet zijn aangeleerd maar van binnenuit gegroeid zijn. Daarbij zijn er geen grenzen. Rock ’n Roll, Blues, Soul, en Gospel worden naar behoeven gecombineerd.
Kaarten à 10 euro koop je via www.muziekoprhoon.nl of bij Boek & Leeswinkel Het Witte Huys in Rhoon. Wacht niet te lang want de kaarten gaan hard.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad