Albrandswaards Dagblad | Betoverende klanken van salon-duo Fratres Corona

Betoverende klanken van salon-duo Fratres Corona

mainImage
Betoverende klanken van salon-duo Fratres Corona

Meegenomen worden in de magie van klank en beeld met de mooiste melodieën die ooit zijn geschreven. Dat kan tijdens Après un Rêve: De Magie van Muziek. Een sfeervol concert met de betovering in de muziek als leidraad. Prachtige melodieën uit vele stijlen met bijpassende films op de achtergrond. Klassiek, film & musical, tango & zigeunermuziek. Een feest voor oog en oor.

Dit concert van Fratres Corona is op zaterdag 17 november vanaf 19.00 uur te beluisteren in de Sint-Willibrorduskerk aan de Dorpsdijk 236 in Rhoon. Volwassenen betalen bij de ingang zes euro, kinderen twee euro minder.

Met een ontembare passie voor muziek weet Fratres Corona ieder concert weer tot iets heel bijzonders te maken. Fratres Corona is opgericht in 1982 en wordt gevormd door Silvain Kroon (viool) en Vincent Kroon (piano). Twee broers die een perfecte muzikale eenheid vormen en met hun muziek vol passie en overgave al tienduizenden toehoorders hebben weten te boeien.

Fratres Corona treedt veelvuldig op. Hoogtepunten daarbij zijn concerten in het Concertgebouw te Amsterdam en voor het Koninklijk Huis. Ook het buitenland staat op de concertagenda. Fratres Corona is bekend geworden met zijn unieke uitvoeringen. Vandaag, na meer dan dertig jaar inspirerende samenwerking en meer dan 5000 succesvolle optredens tijdens de meest uiteenlopende evenementen, wordt Fratres Corona alom geprezen om de veelzijdigheid van het repertoire.

 


Foto: Digitaal Dagblad