Albrandswaards Dagblad | Beste films IFFR te zien in Het Kruispunt

Beste films IFFR te zien in Het Kruispunt

mainImage

Theater het Kruispunt vertoont op zondag 31 maart de beste films van het International Film Festival Rotterdam 2019 (IFFR) op het witte doek. Gedurende de gehele dag is het mogelijk één, twee of drie films te bezoeken.

De dag start met Dirty God, wat tevens de openingsfilm was op het IFFR. Het bijzondere is dat Theater het Kruispunt deze film in de voorpremière mag vertonen. De film is pas vanaf eind april te zien in andere bioscopen. De indrukwekkende film vertelt een verhaal over moederschap, moed en zelfacceptatie in het Londen anno nu. De film wordt ingeleid door filmwetenschapper Rudi de Boer.

’s Middags wordt dé publieksfavoriet van het IFFR vertoond; Capharnaüm. Deze nieuwe film van regisseur Nadine Labaki is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, gezien door de ogen van een kind. Ook deze film wordt ingeleid door Rudi de Boer.  

’s Avonds is Un Amour Impossible te zien. Deze film eindigde op de vierde plaats van publieksfavorieten. Dit drama gaat over Rachel die in het Frankrijk van de jaren ’50 werkzaam is als eenvoudige typiste wanneer ze Philippe ontmoet, een charmante intellectueel van gegoede komaf.

Het is mogelijk om één, twee of alle drie de films te bezoeken à 9,25 euro per kaartje; een passe-partout biedt voor 24,50 euro toegang tot alle drie de films. Tussendoor kan men lunchen en dineren bij Spruit eten en drinken.

Meer informatie en ticketverkoop via: www.theaterhetkruispunt.nl/filmfestival. Of via 0180-615958.