Albrandswaards Dagblad | Bohemian Rhapsody Sing Along editie

Bohemian Rhapsody Sing Along editie

mainImage

Om te vieren dat Bohemian Rhapsody in Nederland al meer dan twee miljoen bezoekers heeft gehad, is er op 13 maart in Theater het Kruispunt naar een speciale Sing-Along voorstelling van Bohemian Rhapsody. Het publiek mag alle Queen-klassiekers meezingen in de zaal.

De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot één van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid.

Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloedt door kwaadwillende personen, om een solocarrière te beginnen en de band te verlaten. Nadat hij zwaar lijdt zonder de samenwerking met Queen, weet Freddie zich net op tijd voor Live Aid weer te verenigen met zijn bandleden. Terwijl hij dapper de diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek. Queen legt de basis voor een nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert.

Deze speciale vertoning vindt landelijk alléén plaats op woensdag 13 maart. Bohemian Rhapsody: de Sing A Long editie is om 14.00 uur en 20.15 uur te zien op het witte doek in Theater het Kruispunt. Kaarten zijn te koop via www.theaterhetkruispunt.nl/singalong of bij de publieksservice via tel. 0180-615958.