Zwarte Pieten voetballen mee bij WCR

mainImage
Zwarte Pieten voetballen mee bij WCR

Afgelopen zaterdag werd de voetbaljeugd van WCR om 11.00 uur verrast door Zwarte Pieten die kwamen meevoetballen. Nadat de pieten met de voetballertjes uit waren gespeeld werd het tijd om naar de kantine te gaan. In vol ornaat kwam daar de Goedheiligman binnen. Op de speciale stoel die voor Sinterklaas was gereserveerd, sprak deze met de jongens en meisjes over hun voetbalprestaties. Sint was vooral geïnteresseerd in het scorend vermogen van de kleintjes.

Hij was dan ook zeer verheugd dat hij en zijn pieten konden vaststellen dat het dit jaar weer beter ging dan het vorig jaar. Zo mogen de prestaties van JO8 zeker niet onvermeld blijven. Dit vriendenteam onder leiding van trainer Jan de Grootte stuurt met grote regelmaat hun tegenstander met meer dan tien doelpunten verschil van het veld.

Na de vele liedjes, tekeningen en gedichten kwamen de cadeautjes. Zo had Sinterklaas voor ieder kind een voetbalrugzak meegebracht met een WCR-logo er op. Hierin kunnen de kleintjes voortaan de voetbalkleding en hun voetbalschoenen in meenemen.

 


Foto: Digitaal Dagblad