Albrandswaards Dagblad | Wouter Deijl naar WK karate voor studenten

Wouter Deijl naar WK karate voor studenten

mainImage
Wouter Deijl naar WK karate voor studenten

Komend weekend zijn de tweejaarlijkse wereldkampioenschappen karate in de Spaanse hoofdstad Madrid. Wouter Deijl van de Albrandswaardse karatevereniging Tadashii-do is door de Karate-do Bond Nederland geselecteerd om deel te nemen aan het onderdeel kata.
Het is inmiddels de vierde keer dat Deijl deelneemt aan een wereldkampioenschap. Deijl is in april van dit jaar afgestudeerd op de Erasmus Universiteit aan de faculteit geneeskunde en is nu bezig aan zijn specialisatie. Deelname aan de Olympische spelen in 2010 in Tokyo is door zijn vervolgstudie niet haalbaar. Het wereldkampioenschap in Madrid is dan ook zijn laatste toernooi; hiermee neemt hij afscheid van de karate wedstrijdsport op het hoogste niveau.

Met negen Nederlandse titels, waarvan zes bij de senioren, en vier keer deelname aan een EK en WK kan Deijl met veel plezier terug kijken op een schitterende karate carrière.
Wie een keer gratis aan een karate of jiu-jitsu les bij Tadashii-do wil deelnemen kan contact opnemen via tel. 06-30543800

 


Foto: Digitaal Dagblad