WCR pakt stug DRL in tweede helft in: 6-1

mainImage
WCR pakt stug DRL in tweede helft in: 6-1

WCR speelde zondag voor de competitie thuis tegen DRL. DRL is een makkelijk scorende ploeg en WCR had nog geen wedstrijd verloren. Dus alles ingrediënten waren aanwezig voor een leuk duel.

Maar WCR begon erg stroef aan de wedstrijd. Er waren ook wel wat wisselingen in de basis elf. De ingeslepen patronen waren even verdwenen waardoor DRL af en toe dichtbij het doel van WCR kwam. WCR leek ook wat gemakzuchtig en dat resulteerde in balverlies op het middenveld. DRL schakelde vlug om en stak de linksbuiten diep weg. Hij kapte naar binnen en schoot de bal in de verre hoek. Eerste schot op doel en gelijk een goal; 0-1.

WCR werd eindelijk wakker, begon weer te voetballen en dat resulteerde in diverse kansen. De 1-1 stond dan ook al snel op het scorebord. Jeremy v/d Ent speelde vijf spelers van DRL uit en speelde vervolgens de keeper door zijn benen. Een mooie individuele actie die zorgde voor de gelijkmaker. Tevens de ruststand.

Na de thee ging WCR door met voetballen en was DRL geen schim meer van de ploeg die in de eerste helft in het veld stond. De thuisclub viel veelvuldig aan hetgeen resulteerde in goede kansen. En het was Merwin de Brito die met een beetje geluk de bal bij Serdar Kolay kreeg. Hij ging 1 op 1 met de keeper en schoof de bal beheerst langs de doelman; 2-1.

Niet lang hierna kwam Jeffrey v Veen goed door aan de linkerkant. Hij bezorgde een perfecte voorzet bij de tweede paal. Daar hoefde Jeremy v/d Ent alleen maar tegen aan te lopen voor de 3-1.

WCR was nog niet tevreden en ging vrolijk verder. Een ingooi vanaf rechts werd door Merwin de Brito op waarde geschat. Hij draaide door en werd naar het gras getrokken. De uitstekend leidende scheidsrechter kon niet anders dan de bal op de stip te leggen. Mitchel Keikes weet vaak wel raad met dit soort kansjes, zo ook nu 4-1.

Merwin de Brito werd hierna gewisseld voor Rilgillio Ramsubagh. Hij stond net tien minuten in het veld toen hij diep werd gestuurd door Serdar Kolay. Ramsubagh bleef rustig en schoof de bal langs de keeper. 5-1. En ook het slotakkoord kwam van Rilgillio Ramsubagh. Na een goede combinatie werd Edmelson Santana diep gestuurd. Hij bewaarde het overzicht en speelde de bal breed op Ramsubagh. Hij kon de bal in leeg doel binnen schieten voor de 6-1 eindstand.

Morgen speelt WCR het restant uit tegen Dubbeldam om 20.15 uur. Deze ontmoeting van nog een kwartier begint dinsdag om 20.00 uur en de topper begint met een 2-1 voorsprong voor thuisclub WCR.

 


Foto: Digitaal Dagblad