Tocht voor liefhebbers van nordic walking en wandelaars

mainImage
Tocht voor liefhebbers van nordic walking en wandelaars

Liefhebbers van nordic walking en wandelaars kunnen op zaterdagochtend 5 januari meelopen met een wandeling in de Hoeksche Waard. Deze maandelijkse wandeling, die georganiseerd wordt door Nordicwalking Barendrecht, wordt deze keer door het Numansgors in Numansdorp gelopen. De wandeling is onder leiding van gediplomeerd instructeur Bob Sjouwerman.

De wandeltocht start om 10.00 uur op de parkeerplaats bij 't Schippershuis aan de Molendijk 2 in Numansdorp en duurt tot 12.00 uur. Deze wandeling is geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde wandelaar. Ook mensen zonder stokken zijn welkom. Zij kunnen kennismaken met nordic walking. Aandacht is er ook voor de techniek van deze manier van wandelen.

Na de wandeling is er de mogelijkheid om mee te lunchen bij lunchroom De Verleiding in Numansdorp. Meerijden is ook mogelijk. Meelopen kost vijf euro per persoon en de lunch is op eigen rekening. Graag wel vooraf aanmelden. Dat kan via e-mail bob@nordicwalkingbarendrecht.nl of via tel. 06-22404552. Zie voor overige informatie: www.nordicwalkingbarendrecht.nl.

 


Foto: Digitaal Dagblad