Strandtraining en nieuwjaarsreceptie van vv Rhoon

mainImage
Strandtraining en nieuwjaarsreceptie van vv Rhoon

De opening van het nieuwe jaar staat bij vv Rhoon altijd in het teken van twee feestelijke en traditionele evenementen die binnen de clubcultuur nog immer goed bezocht worden: de strandtraining voor de jeugd en de nieuwjaarsreceptie voor leden, donateurs, sponsoren, supporters, buurverenigingen en andere belangstellenden.

De jeugd verzamelde zich zaterdag om 10.00 uur op het complex aan de Omloopseweg en vertrok in een hele colonne auto’s naar het strand van Hoek van Holland. Onder de bezielende leiding van Bob van der Geer en Hans Schepers ondersteund door een aantal senioren, leiders, trainers en jeugdcoördinator werden daar de kerstkilo’s en het oliebollenvet er af getraind in diverse spel- en voetbalvormen. Met ook traditioneel tussendoor de pauze met warme chocomel, thee, chocoplus en koek voor de inwendige mens. Na deze ochtendtraining werd rond het middaguur de terugreis naar de club gemaakt waar nog een ‘aangekleed frietje’ voor de deelnemers was klaargemaakt als lunch.

Rond de klok van 16.00 uur vulde de kantine zich met vv Rhoon-mensen van de wat oudere generaties om elkaar een gelukkig nieuwjaar en nog meer te wensen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd rond de klok van vijf na de speech van de nieuwe voorzitter Tammo Beishuizen een toast uitgebracht op het nieuwe jaar uitgebracht. Terug van een paar jaar weggeweest, memoreerde hij dat er eigenlijk nog niet veel veranderd was. Er was een ogenblik stilte voor de ontvallen leden en er waren flessen bubbels en dankwoorden voor Jeroen Snijders (boarding pannakooi) en Wim Gé Warnaar (boutmiddag en nieuwe website) voor de extra inzet als vrijwilliger. Tot slot waren er nog woorden van dank richting het afgetreden bestuurslid Mart van Ginkel.

Speerpunt van het bestuur blijft in elk geval aandacht voor de accommodatie, overleg met de gemeente over nieuwbouw en/of verhuizing van het complex en het opschroeven van de clubkas via het werven van sponsoren en geldschieters. Eén belangrijke sponsor, hoofdsponsor AnyLinq, heeft in elk geval het partnerschap weer voor drie jaar verlengd kon de nieuwe voorzitter melden. Dit vooral dankzij het werk van de sponsorcommissie in de persoon van Marco (en Daniëlle) van Wassenaar.

Ook het contract met hoofdtrainer Ronard Venekamp zal worden gecontinueerd omdat er nog voldoende potentie en groeimogelijkheden in de selectie zitten. En zowel ‘het technische hart’ als het bestuur heeft alle vertrouwen in betere resultaten op termijn.

 


Foto: Digitaal Dagblad