Albrandswaards Dagblad | Ruime overwinning voor badmintonners van BCN

Ruime overwinning voor badmintonners van BCN

mainImage
Ruime overwinning voor badmintonners van BCN

Het eerste team van Badmintonvereniging BCN Rhoon heeft in het eerste competitieduel van het nieuwe seizoen prima gepresteerd. In het kader van de Hoeksche Waard Competitie werd met maar liefst 8-0 gewonnen. Tegenstander in sporthal Rhoon was VTO uit Numansdorp.

De tegenstanders hadden een nieuw en jong team geformeerd maar waren vrijwel kansloos tegen BCN Rhoon. Het thuisspelende team bestaat al vele jaren uit de ervaren spelers Chris, Rinie en Hennie en de dames Marijke en teamcaptain Ans. Marijke was deze avond echter niet beschikbaar en werd vervangen door Marielouise. De invalster had geen plankenkoorts en alle partijen werden met winst afgesloten door de badmintonners uit Rhoon.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Naast de competitieteams zijn de leden ook onderling actief met badmintonwedstrijden. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal.
BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Sporthal Rhoon is met de fiets goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Rhoon. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen pal voor de deur.
Aanmelden kan via de website maar spontaan langskomen op één van de speelavonden is ook mogelijk.

 


Foto: Digitaal Dagblad