Nipte nederlaag voor Badminton Rhoon

mainImage
Nipte nederlaag voor Badminton Rhoon

Het eerste team van badmintonvereniging BCN Rhoon heeft afgelopen vrijdagavond een nipte nederlaag geleden; 3-5. De bezoekende vereniging was Niton uit 's-Gravendeel. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van de Hoeksche Waard Competitie. De uitwedstrijd was enige weken geleden afgesloten met een 4-4 gelijkspel waardoor er verwachtingen gewekt waren voor de thuismatch.

Teleurstellend was dan ook een tussenstand van 2-4. Echter BCN Rhoon kwam nog goed terug en had zelfs nog kans op een gelijkspel. Maar de beslissing viel na de derde set van de mixpartij waarin Chris en Marielouise uiteindelijk met 22-24 hun meerderen moesten erkennen in de tegenstanders. Na afloop werd er gezamenlijk nog een hapje en drankje genuttigd en uitgebreid nagepraat over de wedstrijd.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Naast de competitieteams zijn de leden ook onderling actief met badmintonwedstrijden. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal.
BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Sporthal Rhoon is met de fiets goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Rhoon. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen pal voor de deur.
Aanmelden kan via de website maar spontaan langskomen op één van de speelavonden is ook mogelijk.


Foto: Digitaal Dagblad