Albrandswaards Dagblad | Arbiter Kevin Blom op bezoek bij Smitshoek

Arbiter Kevin Blom op bezoek bij Smitshoek

mainImage
Kevin Blom.

Voetbal in clubverband kan niet zonder een scheidsrechter en Smitshoek wil graag het aantal mensen dat wedstrijden kan leiden uitbreiden. Van de allerjongsten tot de veteranen, er zijn op alle niveaus mogelijkheden om je kwaliteiten als arbiter te vertonen. Daar wil de Barendrechtse voetbalvereniging graag informatie over geven, want veel mensen weten niet of dat wel iets voor ze is en hoe je dat het beste aanpakt.

Daarom is het goed dat top Internationaal en Eredivisie scheidsrechter Kevin Blom binnenkort bij Smitshoek iets komt vertellen over ‘wat er allemaal komt kijken bij de taak van de scheidsrechter’. Natuurlijk zal hij ook aan de hand van het nodige met beeldmateriaal laten zien hoe het er in de praktijk aan toegaat. De kern is dat het eigenlijk niet uitmaakt of je nou in het topvoetbal of in het amateurvoetbal fluit, overal kom je voor vergelijkbare beslissingen te staan. Natuurlijk is het wereld van verschil of je een wedstrijd in de Champions League fluit in een stadion met tienduizenden mensen en met 50 camara’s op je gericht. Dat is wel effe anders dan op veld 5 in de ochtenduren de f- of e-tjes bij Smitshoek leiden of in de middag het 6e of 7e te fluiten. Maar toch, er zitten best overeenkomsten in en Kevin kan dat prachtig vertellen.

Wil je dus wat meer weten over hoe het is om een wedstrijd te fluiten, kom dan op

Maandag 23 september aanstaande vanaf 19.30

naar onze informatieavond in de presentatieruimte / kantine.

Dit is een gratis bijeenkomst voor alle leeftijden, voor meiden als jongens, voor belangstellende ouders en zelfs voor mensen die al langer wedstrijden leiden. Iedereen die het leuk vindt is welkom, maar meld je wel even tevoren aan via scheidsrechterscoordinator@vvsmitshoek.nl


Foto: Orange Pictures