Amateurvoetbal komend weekeinde

mainImage
Amateurvoetbal komend weekeinde

Na de winst van vorige week op Kloetinge moeten de voetballers van Oude Maas zaterdag naar Heerjansdam. Een spannende ontmoeting want in de eerste klasse B staat Oude Maas op de achtste plek met 25 uit 19 slechts één puntje lager dan de Dammers met 26 uit 19.
De zondagafdeling van PSV moet in de eerste klasse B thuis Tegen Den Hoorn. PSV staat momenteel tiende met 22 uit 19 en Den Hoorn vijfde met 29 uit 20.
In de vierde klasse G moeten de zaterdagvoetballers van Poortugaal het thuis opnemen tegen Vierpolders. Een lastige klus want Vierpolders staat tweede met 39 uit 19 en PSV na evenveel wedstrijden achtste met elf punten minder.
In dezelfde klasse nemen de Rhoonaars van WCR het zaterdag thuis op tegen Abbenbroek. WCR staat op de elfde plek maar één plaats lager dan de tegenstanders, maar die hebben met twee wedstrijden minder maar liefst twaalf punten meer.
Zondag moet WCR uit naar Delfshaven. Ook dat zal lastig worden want in de tweede klasse D staat WCR met 15 uit 20 dertiende en de Rotterdammers staan op de derde plek met 43 punten.
Rhoon reist, na de uitwinst van vorige week bij Strijen, zaterdag af naar Zuidland. Het met 15 uit 20 nog steeds op de laatste plaats staande Rhoon staat voor een lastige klus want Zuidland staat derde in de tweede klasse D met 35 uit 19.

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad