Albrandswaards Dagblad | Albrandswaarders voor het waterschap

Albrandswaarders voor het waterschap

mainImage

De definitieve lijst (lijstnummer 7) van de ChristenUnie voor de verkiezingen van het waterschap Hollandse Delta is bekend. IJsselmonde is goed vertegenwoordigd met in totaal acht personen. Twee van hen komen uit Albrandswaard. Op nummer 6 staat Johan van Wolfswinkel uit Poortugaal en op nummer 32 Frans van Zaalen uit Rhoon.

Ook op één van hen kunt u op 20 maart uw stem uitbrengen bij de Waterschapsverkiezingen. Wat het waterschap doet, hebben we de afgelopen zomer duidelijk kunnen merken. Bij hoosbuien zorgt het schap er voor dat we droge voeten houden. En is het extreem droog, dan zorgt het ervoor dat er voldoende water is voor mens, dier, land en industrie. 

Nu het weer steeds extremer wordt, worden de taken van het waterschap nog belangrijker dan ze al waren. Daarmee worden de kosten ook hoger. De ChristenUnie heeft zich er de afgelopen vier jaar sterk voor gemaakt dat het waterschap doet wat het moet doen en daarbij zorgvuldig omgaat met het geld van de inwoners en bedrijven. Daarbij heeft de ChristenUnie oog voor het hele gebied.

Via de vertegenwoordigers van het eiland IJsselmonde kan iedereen, zowel op 20 maart als daarna, rechtstreeks zijn of haar stem laten horen.