mainImage

Kasteel van Rhoon organiseert 28 augustus 'Open Podium'

15 augustus 2022, 09:40 uur
Lokaal

Na twee succesvolle maar door Covid-maatregelen beperkte edities zal Stichting Kasteel van Rhoon dit jaar voor de derde keer opnieuw het Open Podium Albrandswaard organiseren. Op zondag  28 augustus kun je van 14 tot ca 17 uur een gevarieerd programma verwachten. Van klassieke gitaar, popmuziek, Zuid Amerikaanse muziek tot Jazz en experimenteel. Ook bekende artiesten van voorgaande jaren zullen optreden zoals Annemarie Binder, Maggi Oliva en Hans Jansen maar er hebben zich ook weer aan aantal nieuwe talenten aangemeld.

Deze week vergadert het organiserend comité en zal het precieze draaiboek met tijden van de optredende artiesten op de website worden gepubliceerd. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met een evenwichtige programmering tussen de pauze’s met in elk “blok” optredens voor elk wat wils, een selectie uit de diverse genres met optredens van 10-15 min ongeveer.

Heb je geen artistiek talent, maar wil je er wel graag bij zijn? Ook dat kan uiteraard, het publiek is hierbij van harte welkom. Voor slechts 10 euro kan je een toegangsbewijs bestellen via de website. Voor die prijs zie je het lokaal talent optreden en krijg je ook nog een consumptie. De organisatie ziet u graag als talent of als toeschouwer in de bekende Kasteeltuin. Meer info en kaarten via de site https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/programma/open-podium-28-augustus-2022.


Foto: Kasteel van Rhoon/PR