De teken- en schildergroep Koffiekunst houdt op zaterdag 10 maart voor de veertiende maal haar jaarlijkse expositie. Er is wederom veel nieuw werk te zien, gemaakt door de twaalf enthousiaste leden van Koffiekunst.
Er worden diverse schilderijen en tekeningen tentoongesteld, allemaal gemaakt met acryl- of olieverf, aquarel, potlood of pastel met een verrassende variatie aan onderwerpen. Er is zowel moderne  kunst als kunst geïnspireerd door oude meesters te bewonderen. Bovendien zal er een speciale serie ‘achtersten’ te bewonderen zijn. Wat dit precies inhoudt, willen de leden van Koffiekunst nu nog niet vrijgeven. Op 10 maart zal dit raadsel onthuld worden.
Wie nieuwsgierig is geworden of gewoon zin heeft om te komen kijken, is op 10 maart van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom in de kantine van korfbalvereniging RWA aan de Landweg 1 in Poortugaal. Deze kantine bevindt zich vlak achter de kantine van tennisvereniging Poortugaal en is te bereiken per fiets of lopend. In de buurt zijn zeker ook parkeerplaatsen, maar het laatste stukje moet te voet afgelegd worden.
Er is veel te zien en te genieten, er staat koffie klaar en er kan ook werk gekocht worden.

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!