Klein verlies voor Rhoonse badmintonners

5 November 2018, 12:27 uur
Digitaal Dagblad

Afgelopen vrijdagavond moest het tweede team van BCN Rhoon aantreden tegen POB uit Oud Beijerland. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van de Hoeksche Waard Competitie. Na een spannende strijd moesten de badmintonners uit Rhoon hun meerdere erkennen in hun tegenstanders in de vorm van een 5-3 nederlaag.

De wedstrijd begon met twee herendubbels, gespeeld door Ronald, Charlie en Mischa, die beide verloren gingen voor de Rhoonse vereniging.  Maria en Vicky, twee van de dames van BCN Rhoon, hadden een zware dobber gezien de set uitslagen 22-20 en 26-24. Toen tevens Tamara, de derde dame van het Rhoonse team, de wedstrijd winnend kon afsluiten was de stand halverwege 2-2.

De mix partijen moesten de beslissing brengen. Na het spelen van twee intensieve driesetters bleken de bezoekers net iets sterker te zijn. De eer werd toch hoog gehouden doordat de laatste partij van de avond, gespeeld door Charlie en Maria, alsnog na een beslissende derde set gewonnen werd door de spelers van Rhoon. Dat bracht de uiteindelijke 3-5 einduitslag op het scorebord.