Een grote vertegenwoordiging van de ChristenUnie SGP bezocht afgelopen week De Buytenhof in Rhoon. En tot ieders verrassing kwam de ChristenUnie SGP niet alleen maar even langs, maar zetten zij een paar gepassioneerde vrijwilligers van de boerderij in het zonnetje.
Zo ontving het echtpaar Hans & Willy Noordzij uit handen van lijsttrekker Frans van Zaalen een mooie bos met bloemen. Echtpaar Noordzij kent het hele reilen en zeilen van de boerderij waar zij al vanaf het eerste uur bij betrokken zijn.
Ook Ben Wiechman werd vereerd met een bos bloemen. Hij weet alles over snoeien en groeien van fruitbomen en is de mentor voor vele nieuwkomers. Daarnaast geeft hij rondleidingen aan schoolklassen.
Als extra verrassing werden ook de vrijwilligers van de Buurtpreventie Albrandswaard in het zonnetje gezet. Met een excuus werden ze gevraagd om erbij te zijn en tot hun grote verbazing waren zij het die ineens met een mooie bos bloemen werden bedankt. ,,Hun verdiensten voor ons dorp zijn voor ons allemaal goud waard. Laten we hen dan ook koesteren’’, aldus lijsttrekker Frans van Zaalen.
Wie meer wil weten over de mooie projecten op zorgboerderij de Buytenhof kan even kijken op de website debuytenhof.nl.

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!