Sporthal Rhoon beleefde vorige week een unicum. In het kader van de Hoeksche Waard Competitie kwamen twee teams van badmintonvereniging Rhoon tegen elkaar uit. Het eerste team, spelend met Chris, Rinie, Hennie en de dames Ans en Marijke, moest de confrontatie aangaan tegen team twee.
Na het spelen van de heren- en damesdubbel partijen stond een riante 3-1 voorsprong voor team twee op het bord. Slechts één heren dubbel, met Ronald, Charlie en Peter, werd door team twee verloren. Dit beloofde een makkelijke overwinning te gaan worden. Van de resterende vier mix partijen behoefde er slechts één gewonnen te worden voor de totaal overwinning.
De dames van het tweede team, Maria, Tamara en Vicky, gingen dan ook ontspannen de duels aan. Echter zoals het in een echte interne confrontatie betaamt bleken mysterieuze krachten los te komen. Een 4-1 voorsprong werd nog behaald maar toen bleek plots de koek op. Verrassend en verdienstelijk kwam het eerste team terug tot een 4-3 achterstand. De laatste partij zou de doorslag geven. Met een derde set wisten Ans en Rinie een zeer verrassend gelijkspel van 4-4 uit de strijd te slepen.
Wie nieuwsgierig is geworden naar het spelen bij BCN Rhoon kan eens kijken op de website www.bcnrhoon.nl. Naast de competitieteams zijn de leden onderling actief met badmintonwedstrijden. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Aanmelden kan via de website.

 

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!