Team één van Badmintonvereniging BCN Rhoon heeft afgelopen week in het kader van de Hoeksche Waard Competitie de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Tegenstander in sporthal Rhoon was Niton uit ‘s-Gravendeel.
Na de heren- en damesdubbels stond er een 3-1 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord. Door blessures waren deze avond alleen Chris en Marijke als vaste krachten van het team actief. Echter de invallers Ewoud en Marielouise speelden niet onverdienstelijk. Sterker nog: de resterende vier mix partijen werden allen door de badmintonners van Rhoon binnengesleept hetgeen uiteindelijk resulteerde in een 7-1 overwinning.
De uitslag is wel enigszins geflatteerd omdat maar liefst vijf partijen pas in een derde en beslissende set binnen gehaald werden. Een flinke strijd dus om de competitie mee af te sluiten. Een vierde plaats in de eindrangschikking is het gevolg voor team 1 hetgeen een mooi resultaat is.
Wie nieuwsgierig is geworden naar het spelen bij BCN Rhoon kan eens kijken op de website www.bcnrhoon.nl.  Naast de competitieteams zijn de leden onderling recreatief actief met badminton. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Sporthal Rhoon is met de fiets goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Rhoon. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen pal voor de deur. Aanmelden kan via de website.

 

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!