De band The Hammeroids zal op 16 maart vanaf 20.30 uur een optreden verzorgen in de kantine van voetbalvereniging WCR aan de Omloopseweg in Rhoon. Tevens zal er, vooraf vanaf 19.30 uur en in de pauze, een bierproeverij gehouden worden. De entree is gratis.
The Hammeroids is een veelzijdige (Rock)band uit de regio Rotterdam. Ooit ontstaan op een zolderkamertje, maar inmiddels is The Hammeroids uitgegroeid tot een volwassen band. En na een aantal wisselingen speelt de band nu al bijna drie jaar in de huidige bezetting: Marco is de leadzanger, Rob sologitarist, Mike is de slaggitarist, Jurriaan doet bas en zang en Julian drumt en zingt. Het repertoire gaat van de sixties tot aan hedendaagse muziek. Van AC/DC tot ZZ Top, noem het en de band speelt het.
Verdere optredens staan ook al gepland. Op 31 maart speelt The Hammeroids in de kantine van vv Pelikaan, op 26 april zijn ze erbij tijdens de Koningsnacht van café De Gouden Leeuw in Heenvliet en op 8 juni speelt de band op de pop/rockavond in de kantine van sv Charlois. De entree is ook dan steeds gratis.

 

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!