Oude Maas speelt vandaag in de eerste klasse B thuis tegen SHO. De club uit Oud-Beijerland staat momenteel elfde met 24 uit 23 maar de Poortugalers doen het met 32 uit 32 veel beter op plek zes in de rangschikking.
Buurman PSV neemt het zondag, ook thuis, op tegen Delft. Dat moet geen al te moeilijke klus worden want de gasten staan laatste met slechts 6 punten uit 20 ontmoetingen. De poortugalers staan met 16 punten meer op de elfde stek in de eerste klasse B.
De zaterdagafdeling van PSV moet uit naar Spijkenisse. Daar wacht SCO ’63. De thuisploeg staat in de vierde klasse G op dit moment vijfde met 38 uit 23 en de Poortugalers staan met 7 punten minder op de tiende plek.
In dezelfde competitie neemt WCR het zaterdag thuis op tegen Vlotbrug. Dat zal lastiger worden want de Rhoonaars staan op de elfde plek met 17 uit 23 en de ploeg uit Hellevoetsluis staat op de achtste plek met het dubbele aantal punten.
De zondagafdeling van WCR reist dit weekend af naar Gouda voor de ontmoeting tegen ONA. Ook dat wordt een moelijke middag want WCR staat met 19 uit 23 twaalfde en de thuisploeg saat op de zesde plek met maar liefst 22 punten meer.
Rhoon moet zaterdag naar Alexandria ’66. Rhoon staat met 16 uit 23 nog steeds onderaan en de Rotterdammers staat tiende met 39 uit 23. Rhoon staat op dit moment 4 punten onder Piershil dat de voorlaatste plaats inneemt in de tweede klasse D.

 

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!