Alle Albrandswaardse voetbalteams moeten komend weekeinde aan de bak. In de tweede klasse D moet WCR zondag uit naar Schiedam voor de ontmoeting tegen Excelsior ’20. Dat kan spannend worden want WCR staat tiende met 13 uit 15 en Excelsior staat elfde met 12 uit 14.
Op zaterdag speelt WCR thuis tegen Vierpolders. Een lastige wedstrijd want WCR staat op de elfde plek met 14 uit 16 en Vierpolders staat in de vierde klasse G vijfde met 27 uit 15. In diezelfde competitie moet PSV Poortugaal zaterdag uit naar Rotterdam voor de wedstrijd tegen Spartaan ’20. Een belangrijke wedstrijd want PSV staat zesde met 26 uit 16 en Spartaan staat drie plaatsen hoger met maar drie punten meer.
PSV zondag moet thuis tegen vv Hoogland. Dat wordt een lastige klus want de Poortugalers staan in de eerste klasse B elfde met 18 uit 15  en Hoogland staat derde met 23 uit 11.
De voetballers van Rhoon moeten zaterdag naar Bergschenhoek. Daar wacht BVCB dat tweede staat met 29 uit 15. De bewoners van de Omloopseweg moeten hopen op een wonder want Rhoon staat onderaan in de tweede klasse D met 12 uit 15.

 

 

Elke avond het laatste nieuws uit Albrandswaard? Gratis abonneren!