Zestig jaar Don Bosco in Steevast op Zondag

mainImage
Zestig jaar Don Bosco in Steevast op Zondag

Zestig jaar geleden startte het katholieke basisonderwijs in Rhoon, met de Daltonmethode als basis, met de Don Bosco school. Dit jaar was er een reünie om terug te kijken naar zestig jaar basisonderwijs in Albrandswaard met een rooms katholieke inslag. Van deze terugblik zijn opnames gemaakt die zondag 9 december te horen zijn In het familieprogramma Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard.

Radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius blikken tussen 13.00 en 14.00 uur met schooldirecteur Ton van Zevenhuijzen en leerkracht Lucan Groenenboom terug op het wel en wee van de school. Lucan werkt met de allerkleinsten en begeleid de kinderen naar de ‘grote school’ en Ton stuurt de school in zijn algemeenheid aan. Een boeiende inkijk naar het verleden en de toekomst van de Don Bosco school.

Van 12.00 tot 13.00 uur is er aandacht voor de komende kerstactiviteiten in de regio en ander actueel nieuws, vermengt met een keur aan muziek.

Gast voor de week erna is Willemieneke Hammer. Zij is architect van het nieuwe Erasmus MC en verbonden aan Architectenbureau EGM.

 


Foto: Digitaal Dagblad