Wereldwinkel Rhoon zoekt bestuursleden

31 March 2018, 14:26 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Wereldwinkel Rhoon zoekt bestuursleden

Voor wie zich in wil zetten voor een betere wereld door de verkoop van originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen is de Wereldwinkel Rhoon misschien wel hét goede doel. Met ongeveer 28 medewerkers zet de Wereldwinkel zich op vrijwillige basis in voor een menswaardig bestaan van de producenten van de artikelen uit andere culturen. Momenteel zoekt de Wereldwinkel twee bestuursleden: een voorzitter en een secretaris.
Bent u hun nieuwe bestuurslid? Een bestuurslid denkt en beslist mee over onder meer de inkoop- en verkoopstrategie, assortimentsbepaling en medewerkersbeleid. Een bestuurslid neemt deel aan bestuursvergaderingen en besprekingen met het kernteam en zet zich in voor een optimaal functioneren van de winkel. Het bestuur vertegenwoordigt de winkel en is verantwoordelijk voor het beleid en de algehele gang van zaken. Naast de voorzitter, bestaat het bestuur uit een penningmeester en een secretaris.
Neem voor meer informatie contact op met penningmeester Gerard Brussaard via tel. 06-31919155 of met de Coördinator Medewerker & Rooster Joke Verlind via 010-5016910. Meer informatie over de functie van voorzitter en secretaris vind u op de vacature pagina. http://www.albrandswaard.wereldwinkels.nl/nl/menu/Over_onze_winkel/Vacatures