Verhalenhuis over Eritrese vluchtelinge uitverkocht

mainImage
Verhalenhuis over Eritrese vluchtelinge uitverkocht

Op 13 december vindt de laatste editie van het Verhalenhuis van dit jaar plaats. Lchi, een jonge Eritrese vluchtelinge, vertelt dan hoe zij haar familie, vrienden en land achter zich heeft moeten laten. Uiteindelijk is ze in Rhoon terecht gekomen. Wat zij onderweg hier naar toe allemaal heeft moeten doorstaan, vertelt zij de aanwezigen na een Eritrese maaltijd die het publiek alvast in de sfeer van Eritrea en haar leven brengt.
De organisatie van het Verhalenhuis kan met gepaste trots melden dat deze editie inmiddels is uitverkocht. Het maximale aantal van veertig bezoekers zal 13 december in De Buytenhof genieten van de maaltijd en Lchi’s verhaal.

Ook komend jaar worden weer diverse edities van het Verhalenhuis georganiseerd. De Verhalencommissie is druk bezig met het programma voor 2019. In ieder geval belooft het ook komend jaar weer een spetterend en afwisselend programma te worden. De eerst geplande editie is op 17 januari.
Het Verhalenhuis is een initiatief van Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard dat een jaar geleden gestart is. Kijk voor meer informatie op https://gemeenschapsfonds-albrandswaard.nl/ en op https://verhalenhuisalbrandswaard.nl/

 


Foto: Digitaal Dagblad