Albrandswaards Dagblad | Verhalenhuis Buytenhof over Pernissimo

Verhalenhuis Buytenhof over Pernissimo

mainImage
Verhalenhuis Buytenhof over Pernissimo

Het derde Verhalenhuis komt er alweer aan; na twee uitverkochte edities zijn de verwachtingen hoog gespannen. Op 19 april komt Jeroen van Veen bij de Buytenhof in Rhoon vertellen over muziek en Pernissimo. Pernissimo is een nieuw theater voor uitvoerende kunsten in Pernis. Dit voormalig gereformeerde jeugdgebouw wordt door Jeroen van Veen onderhouden. Hij organiseert er evenementen zoals lig-concerten en exposities en verhuurt de locatie.
Op 19 april is iedereen om 18.30 uur welkom om naar zijn verhaal te komen luisteren bij de Buytenhof aan de Rijsdijk 98 in Rhoon. Tussen de gangen van een heerlijk diner door wordt er van alles verteld over Pernissimo, de geschiedenis en de toekomstplannen.
Kaarten kosten twintig euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Het Witte Huys en zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon. Bij Het Witte Huys zijn ook kaarten voor de komende twee edities verkrijgbaar. Op 24 mei spreekt oud-wethouder Bert Euser over ‘het thema ‘Burgers doen het zelf, voorbeelden uit de Albrandswaardse praktijk'. Tot slot vertelt op 21 juni sportarts Rien Heijboer van het Nederlands voetbalelftal, alles over Oranje en over wat u niet in de krant las.
Het Verhalenhuis is een initiatief van Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard. Zie voor meer informatie: www.verhalenhuisalbrandswaard.nl.

 


Foto: Digitaal Dagblad