Albrandswaards Dagblad | Steevast op Zondag live vanuit Het Witte Huys

Steevast op Zondag live vanuit Het Witte Huys

mainImage
Steevast op Zondag live vanuit Het Witte Huys

Zondag 11 november wordt het familie-infoprogramma Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard live uitgezonden vanuit Boek & Leeswinkel Het Witte Huys in Rhoon. Te gast is de in Rhoon opgegroeide auteur Jan Brokken. Van 12.00 tot 14.00 uur spreken de radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius met hem over zijn werk en vooral over het laatste boek ‘De Rechtvaardigen’. Het programma is niet alleen op de radio te beluisteren maar wordt ook live in beeld gebracht op de Facebookpagina van RTV Albrandswaard.

Het laatste boek van Brokken gaat over een Rotterdammer die net voor de tweede wereldoorlog veel joden een visum verstrekte, zodat zij konden vluchten naar een veilig land. Het boek (non-fictie) is gebaseerd op een grote hoeveelheid researchwerk over een geschiedenis die veel mensen niet kennen.

Na de uitzending, om 14.00 uur, ie iedereen van harte welkom in de winkel met de mogelijkheid om het boek te kopen en het te laten signeren door de schrijver.

Gasten voor de week er na zijn Dave van de Wal en David Severins (Spiegeltent en Winter Variété). En in het tweede uur Laura Bakker, illustrator van kaarten en mokken en yogalerares.

 


Foto: Digitaal Dagblad