Albrandswaards Dagblad | Spijkenisse oefent tegen BVV Barendrecht
mainImage

Spijkenisse oefent tegen BVV Barendrecht

11 augustus 2020, 19:45 uur
Algemeen, Sport

Sinds maandag heeft Spijkenisse de draad weer opgepakt en bereidt zich voor op de nieuwe competitie. Komende zaterdag is derdedivisionist Barendrecht te gast op het sportpark Jaap Riedijk.
 
Barendrecht, onder leiding van de nieuwe trainer Richard Elzinga, die overkwam van 's-Gravenzande, is verder gevorderd in de voorbereiding dan de groen-witten. Barendrecht speelde al met 2-2 gelijk tegen SC Feyenoord, treffers van Max van Dijk en Rowendly Martijn, won na een 0-1 achterstand bij de rust met 2-1 van Brielle en zegevierde afgelopen zaterdag door de winnende goal van Ramy Salem met 0-1 bij Smitshoek. De Barendrechtse selectie is overigens versterkt met Jeffrey Verkerk van Rijnvogels, Qrushinco Rosina van Poortugaal en Bart Deprez van Smitshoek.
 
Hoe de vlag er bij Spijkenisse momenteel bij hangt is nog onduidelijk. Na een korte vakantie gaat de nieuwe oefenmeester Marco van Rijn voort op de ingeslagen nieuwe weg en staat tegen Barendrecht voor een interessante ontmoeting om een soort van balans op te maken. De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld en vanwege de coronamaatregelen worden er maximaal 250 bezoekers toegelaten.
 
Spijkenisse heet u uiteraard van harte welkom en doet wellicht overbodig nog een verzoek om de regels te respecteren vanwege de coronasituatie.