Speelplek Blaakse Wetering krijgt totale 'make over'

mainImage
Speelplek Blaakse Wetering krijgt totale 'make over'De kwaliteit van enkele speeltoestellen op de speelplek nabij de Blaakse Wetering is de laatste tijd sterk achteruit gegaan. De gemeente gaat alle speeltoestellen vervangen en nodigt alle inwoners uit om mee te denken over de nieuwe speelplek.
Omdat alle speeltoestellen vervangen worden, kan de speelplek ook verplaatst worden. Wellicht is de plek bij het trapveld beter. Doordat de speel- en sportplek bij elkaar liggen, kan dit het gebruik versterken. Er kan gekozen worden uit drie locaties: de oude speellocatie, de locatie nabij de brug of de locatie achter het trapveld

Daarnaast hoort de gemeente graag waar voorkeuren voor speeltoestellen naar uit gaan. Er kan gekozen worden uit een aantal speelbewegingen, zoals bijvoorbeeld een groot klimtoestel, een glijbaan of wellicht een kabelbaan.Het invullen van de vragenlijst neemt slechts een paar minuten tijd in beslag. Dit kan tot en met zondag 18 november. De uitslag staat vanaf donderdag 22 november op de website van de gemeente. Wie een e-mailadres op de vragenlijst achterlaat, krijgt de uitslag toegestuurd.

Voor de locatie en de speeltoestellen met de meeste stemmen wordt een nieuw ontwerp gemaakt. Neem voor meer informatie contact op met Lizette de Zwart, via telefoon 010-5061111.

Direct naar de vragenlijst kan: hier


Foto: Digitaal Dagblad