Albrandswaards Dagblad | Rabobank Clubkas Campagne: nog 7 dagen….

Rabobank Clubkas Campagne: nog 7 dagen….

mainImage
Rabobank Clubkas Campagne: nog 7 dagen….

Stichtingen en verenigingen uit Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam kunnen nog 7 dagen inschrijven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Op maandag 12 maart a.s. sluit de inschrijfperiode.
Alle voorwaarden, criteria én de link naar de inschrijfmodule zijn te vinden op de website van de Rabobank: rabo.nl/rmij/clubkascampagne

Vanaf 27 maart a.s. kunnen de leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete clubs. Alle particuliere leden krijgen vijf stemmen om te verdelen; zij mogen maximaal één stem aan één club geven. Zo verdelen zij dus ieder vijf stemmen over vijf verschillende clubs. Klanten die op peildatum 1 maart jl. lid waren van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde ontvangen automatisch een stemcode in de brievenbus. De stemperiode staat open tot en met 10 april a.s.

Clubkas Campagne Inloopcafé op 15 maart a.s.
Op donderdag 15 maart a.s. organiseert de Rabobank voor alle deelnemende clubs het Clubkas Campagne Inloopcafé. Tussen 18.30 en 21.00 uur zijn clubs welkom bij het kantoor van de Rabobank aan de Kopenhagen 1 in Barendrecht.
Er is geen vast programma. De avond is vooral bedoeld om elkaar te ontmoeten. En clubs kunnen daar ook een promotietasje ophalen en vragen stellen over bijvoorbeeld de Creativiteitsprijs. Of de inzet van social media om hun club online te promoten. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!

Clubs die willen langskomen zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar: communicatie.rmij@rabobank.nl
Geef in de e-mail even aan namens welke club u aanwezig bent en met hoeveel personen u komt.


Foto: Digitaal Dagblad