Albrandswaards Dagblad | NAP en PvdA in Steevast op Zondag

NAP en PvdA in Steevast op Zondag

mainImage
NAP en PvdA in Steevast op Zondag

Op 21 maart dan is het zo ver, dan zijn er verkiezingen. Tot die tijd komen er nog drie lijsttrekkers aan het woord in het radio familieprogramma Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard. Zondag 11 maart is van 12.00 tot 13.00 uur Richard Steger van de Nieuw Albrandswaardse Partij (NAP) te gast om een toelichting te geven op het programma van zijn partij. Aansluitend zit van 13.00 tot 14.00 uur de huidige wethouder en lijsttrekker van de Partij van de Arbeid Hans van der Graaff aan tafel om de speerpunten en ideeën van zijn partij toe te lichten.
Radiomaker Jan Jongerius praat met de lijsttrekkers over hun visie op de gemeentepolitiek van Albrandswaard en hun kansen op een geslaagde campagne. Wat kunnen hun partijen betekenen voor de Albrandswaardse samenleving? De resterende tijd van de beide uren is ingeruimd voor de actualiteiten uit de regio en muzikale intermezzo´s.
Gasten voor de week er na zijn lijsttrekker James Scharink van GroenLinks en Mylene d’Anjou; zij zal praten over het theaterstuk Echte Liefde.

 


Foto: Digitaal Dagblad