Albrandswaards Dagblad | Moeizame zege voor Badminton Rhoon

Moeizame zege voor Badminton Rhoon

mainImage

In het kader van de Hoeksche Waard Competitie moest het 2e team van BCN Rhoon de badminton strijd aangaan tegen Racket Team uit Nieuwe Tonge. De wedstrijd in sporthal Rhoon eindigde in een 5-3 overwinning voor de thuis spelende badmintonvereniging.

De herendubbel met Charlie en Misch moesten meteen flink aan de bak 21-18, 9-21 en 21-19. De damesdubbel partijen, met Tamara, Vicky en Maria hadden aan twee sets voldoende om de winst naar zich toe te trekken. Bij de volgende herendubbel waarbij tevens Ronald betrokken was verliep minder gunstig en ging na een derde en beslissende derde set verloren. Halverwege was er derhalve een tussenstand van 3-1 ten faveure van de thuisploeg. Moeizaam doch verdiend werd de stand zelfs naar 5-1 gebracht. "De overwinning is binnen", aldus teamlid Maria. Maar goed ook want in de laatste twee partijen gaan na een uitputtende strijd naar de gasten uit Nieuwe Tonge waardoor een uiteindelijke 5-3 eindstand op de borden verschijnt. Na afloop werd, onder het genot van een drankje en hapje, nog uitgebreid van gedachten gewisseld over deze wedstrijd.

Ben je, 16 jaar of ouder, en nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 20.00 uur in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Sporthal Rhoon is met de fiets goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Rhoon. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen pal voor de deur. Aanmelden kan via de website.