Albrandswaards Dagblad | Lunchen en dineren met mooiste uitzicht op Rotterdam

Lunchen en dineren met mooiste uitzicht op Rotterdam

mainImage
Lunchen en dineren met mooiste uitzicht op Rotterdam

Heerlijk eten en drinken met het mooiste uitzicht over Rotterdam? Met het ss Rotterdam, Hotel New York, de Nieuwe Maas, de Maashaven en het levendige Katendrecht op enkele tientallen meters afstand? Dan kan in UFO Restaurant aan de Doklaan in Rotterdam. Het terrein van de voormalige AVR wordt door zakenman Hennie van der Most omgetoverd tot een attractiepark.

De eerste eyecatcher is UFO Restaurant, het enige draaiende restaurant in Rotterdam. Vanaf 42 meter hoogte kunnen gasten genieten van een fraai uitzicht en een heerlijke lunch, diner, (kinder)feestje of bedrijfsuitje. Het is dankzij de goed verzorgde all-in formule allemaal mogelijk.De gasten, die allemaal een perfect uitzicht hebben omdat de UFO in anderhalf uur twee keer 360 graden draait, kunnen gebruikmaken van buffet met volop eten en drinken. En iedereen heeft zijn eigen grillplateau, waar hij of zij zelf zijn eten kan bereiden. Ouderwetse gezelligheid op een unieke locatie met uitzicht over de mooiste en meest bedrijvige stad van Nederland. Dit kan zowel met de lunch als met het diner en op speciale reservering.

UFO Restaurant biedt bij de lunch de mogelijkheid om zelf pannenkoeken en uitsmijters te bakken, maar er zijn ook heerlijke salades, soepen en zalige desserts. Bij het diner is er een ruime keuze uit vlees, vis en ook voor de vegetarische liefhebbers is er voldoende lekkers. De drank kunt u zelf pakken.

 ‘’De gasten en het voorgerecht op de begane grond en daarna gaat het restaurant in de ufo omhoog. Dit duurt een paar minuten en dan hebben de gasten een schitterend uitzicht op alle markante gebouwen in Rotterdam. Tussendoor eten en drinken ze wat en genieten ze van deze nieuwe hotspot in de havenstad’’, vertelt Sanella Husic van UFO Restaurant.

Het restaurant krijgt alleen positieve reacties van mensen die er zijn geweest. ‘’Voor eten, drank, service en het uitzicht. Zelfs van personen met een vorm van hoogtevrees. Het restaurant draait in anderhalf uur twee keer. Dat is voor niemand vervelend en biedt aan iedereen hetzelfde uitzicht.’’

 

 

 

 

 

De kosten van deze unieke ervaring van eten op hoogte in Rotterdam bedragen 25,- euro voor de lunch en 45,- euro voor het diner.

UFO Restaurant is ook beide kerstdagen geopend met een speciaal kerstarrangement (lunch 35, euro en diner 55,- euro) waarbij de keuze nog groter zal zijn dan normaliter.

Voor meer info https://uforestaurant.nl
Doklaan 30
3081AD Rotterdam
Tel. 010 – 313 7 313
Email:  info@uforestaurant.nl

All-Inclusive arrangementen incl. entreekosten:
Lunch:         €25,00              kinderen 4 t/m 12 jaar:    €15,00
High Tea:    €25,00              kinderen 4 t/m 12 jaar:    €15,00
Diner:          €45,00              kinderen 4 t/m 12 jaar:    €25,00

Uitzondering: kinderen t/m 3 jaar betalen enkel de entreekosten.
Let op! Tijdens de feestdagen kunnen de tarieven afwijkend zijn.

Bent u vegetariër of heeft u allergieën? Laat het ons weten bij de reservering.

Betaling:
Bij online reserveren betaalt u €10,00 entreekosten zodat u verzekerd bent van uw plaats. De rest van het bedrag wordt afgerekend in het restaurant.


Foto: Digitaal Dagblad