Kerstgeschenk met een bijzondere boodschap

24 September 2018, 14:59 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Kerstgeschenk met een bijzondere boodschap

Dit jaar besteedt de Wereldwinkel Rhoon extra aandacht aan het samenstellen van mooie fairtrade kerstpakketten. Het kerstfeest is een mooie aanleiding om cadeaus met een bijzondere boodschap te geven aan elkaar. En dat maakt een kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders dan de andere.

Door de aankoop van een kerstgeschenk  bij de Wereldwinkel, helpt iedereen namelijk mee aan een menswaardig bestaan van de producenten. De makers van de fairtrade producten krijgen de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, hun bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Voorzitter Johan Wolfswinkel: ,,Het zou mooi zijn als de bedrijven in Albrandswaard zich hier samen hard voor gaan maken.’’

Uit het mooie en grote Fairtrade assortiment van de Wereldwinkels kan een persoonlijk kerstpakket, speciaal op maat, samengesteld worden. Zo is er voor 35 euro een foodpakket met diverse Fairtrade original producten, Tony’s Chocolonely en een vriendenkring kaarsenhouder. Wie de invulling van het kerstpakket liever overlaat aan de ontvanger, kan dat doen met een tegoedbon die te besteden is bij de Wereldwinkel in Rhoon.

Wie belangstelling heeft in een kerstgeschenk van de Wereldwinkel Rhoon, kan contact opnemen via tel. 06-319 191 55 of per mail via [email protected]. Of kom gewoon even langs bij de Wereldwinkel Rhoon aan de Julianastraat. De vrijwilligers denken graag met hun klanten mee om een eerlijk kerstpakket samen te stellen waarbij maatwerk altijd mogelijk is.