Albrandswaards Dagblad | Inschrijving GJO Kamp 2019 geopend

Inschrijving GJO Kamp 2019 geopend

mainImage

Ieder jaar wordt er door de GJO Rhoon een zomerkamp georganiseerd. Dit kamp is bedoeld voor alle basisschoolkinderen uit Albrandswaard, uit de groepen 4 tot en met 8. Het kamp zal dit jaar plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie, van 24 tot 31 augustus. De kampstaf, die dit jaar uit dertien personen bestaat, is al druk bezig met de voorbereidingen. De week bestaat uit allerlei diverse activiteiten, zowel op het kamphuis, als in de omliggende bossen.

Dit wordt alweer het 57e GJO-kamp en reis gaat naar ‘de Boomstronk’ in Otterlo. Dit terrein ligt direct aan een uitgestrekt bos waar dagelijks activiteiten zullen zijn. De kosten voor de kampweek zijn vastgesteld op 145 euro per kind. Mede door de opbrengsten van de oud-papier container die iedere veertien dagen bij de Maranathakerk staat, is de GJO in staat om de prijs te drukken. Iedereen kan helpen door oud papier bij deze container te brengen. Via het rooster op de website van de GJO (www.GJORhoon.nl) is te lezen wanneer de container bij de kerk te vinden is.

Om de kosten per deelnemer voor het kamp zo laag mogelijk te houden, is de GJO ook nog op zoek naar sponsoren. Wie de mogelijkheid heeft om financieel of in natura een bijdrage te leveren aan het kamp, kan contact opnemen met de organsatie. Er zijn al giften van onder meer Bravo Foods, Van de Graaf & Meeusen Rivertransport en STI Services BV.

Voor het kamp zijn nog plaatsen vrij, dus opgeven voor deze te gekke week met (nieuwe) vrienden en vriendinnen is nog mogelijk. Meer informatie over het kamp is te vinden op de website: www.GJORhoon.nl. Inschrijven kan ook via die website. Wie een vraag heeft die niet op de website beantwoord wordt, kan contact opnemen via info@gjorhoon.nl.