Albrandswaards Dagblad | Hulp bij belastingaangifte via SWA

Hulp bij belastingaangifte via SWA

mainImage

Stichting Welzijn Albrandswaard biedt, in samenwerking met de Lions Club Rhoon, hulp bij het invullen van de belastingaangifte 2019 door enthousiaste vrijwilligers in de Boekenstal te Poortugaal.

Bent u inwoner van Albrandswaard en ligt uw inkomen binnen de grens van de zorgtoeslag ( € 30.000,- voor alleenstaanden en € 38.000,- voor gehuwden) dan kunt u gebruik maken van de gratis hulp aangifte Inkomstenbelasting 2019. ZZP-ers en ondernemers zijn uitgesloten. In samenwerking met een vaste groep getrainde HUBA vrijwilligers organiseert SWA elk jaar een dag om belastingaangiftes van inwoners van Albrandswaard in te vullen. De Belastinginvuldag wordt al vele jaren gesponsord door de Lions Club Rhoon.

Hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte 2019 en kijken of dit voor u voordeel oplevert?

Afgelopen jaren leverde dit heel wat mensen een financiële meevaller en minder stress op. Studenten, gepensioneerden en anderen uit Albrandswaard gingen u voor!! De invuldag is gepland op donderdag 02 april 2020 en vindt plaats in Wijkcentrum De Boekenstal te Poortugaal. U kunt zich voor 24 maart aanmelden. De deelnemers van vorig jaar krijgen automatisch bericht met de vraag of zij ook dit jaar weer mee willen doen.

Aanmelden kan op de volgende manieren. Per e-mail: vraagwijzer@welzijnalbrandswaard.nl of telefonisch via Vraagwijzer: maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur tel: 010 - 50 11 222. Bij aanmelding zijn de volgende gegevens nodig: naam, adres, woonplaats, geboortedatum, BSN-nummer en telefoonnummer. Als u zich opgeeft, ontvangt u een schriftelijke bevestiging van de afspraak en wordt u verteld welke gegevens nodig zijn voor het invullen van de aangifte. Indien u vorig jaar ook aangifte heeft gedaan graag uw definitieve aanslag meenemen.