Albrandswaards Dagblad | Het Kruispunt 25 jaar: Groot feest!

Het Kruispunt 25 jaar: Groot feest!

mainImage

Op zaterdag 14 september is het zover: Dan viert Het Kruispunt haar 25-jarig bestaan met de opening van het culturele seizoen.  Voor Het Kruispunt staan twee podia waarop artiesten als Jim Bakkum, VOF de Kunst, The Bentleys en Sita (als Doornroosje) een voorproefje geven van hun voorstelling die in seizoen 2019-2020 in Theater het Kruispunt te zien is.  Maar er treden ook lokale amateurverenigingen op en de winnaars van Talent Stage laat van zich horen. Maak een rondje over de culturele markt op de Middenbaan en laat je inspireren en informeren door de vele (culturele) organisaties die Barendrecht rijk is. Kom een hapje eten of drinken op het terras van Spruit eten & drinken waar je eerste rang van alle optredens kunt genieten.

Kinderactiviteiten, workshops en meer
Tijdens de culturele opening is er niet alleen iets op de twee buiten podia te zien, maar zijn er ook allerlei andere activiteiten. Zoals een workshop persberichten schrijven bij Digitaal Dagblad, schminken, een meet & greet met Elmo, schuif aan bij de voorstellingen van Het Kleurfeest in de Bibliotheek en geniet van Hakim op het trappodium. Neem een kijkje in de studio van Exxact Barendrecht en ga op de foto in de bibliotheek van toen.

25 jaar Het Kruispunt in beeld
Bezoek in het kader van 25 jaar Het Kruispunt de fototentoonstelling en ga mee terug naar de tijd ver voor dat het eerste beton gestort werd én bekijk de transformatie van het gebouw door de jaren heen in beeld. De fototentoonstelling wordt in samenwerking met de Historische Vereniging Barendrecht gerealiseerd.

De opening van het culturele seizoen is een samenwerking tussen Het Kruispunt en BIZ Barendrecht en is gratis toegankelijk.

Het blokkenschema met alle acts en activiteiten staat binnenkort op www.hetkruispunt.nl en social media.

 


Foto: Theater het Kruispunt