Albrandswaards Dagblad | Haringparty Kasteel dit jaar voor Care 4 Brittle Bones

Haringparty Kasteel dit jaar voor Care 4 Brittle Bones

mainImage
Haringparty Kasteel dit jaar voor Care 4 Brittle Bones

Op donderdag 28 juni houdt de Tafelronde 154 Rhoon weer de jaarlijkse haringparty in de prachtige tuin van het Kasteel van Rhoon. Dit jaar steunt het evenement de stichting Care 4 Brittle Bones. Deze stichting zet zich in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met een broze botten ziekte. Dat doet de stichting door het mogelijk maken van doelgericht medisch onderzoek.

Ad Janssen zal dit jaar, vanwege bezigheden elders, niet als veilingmeester optreden bij de verkoop van het vaatje haring en diverse andere gesponsorde ‘waren’. Zijn vervanger is op dit moment nog niet bekend.

De sponsorpakketten variëren dit jaar in bedrag tussen de 154 euro voor een Bronze pakket tot aan 500 euro voor een Gold pakket. Losse kaarten zijn voor dertig euro alleen te koop bij Arie-Willem Stout van de gelijknamige rijwielhandel aan de Kleidijk in Rhoon. Email: Arie-Willem@rt154.nl.

Vorig jaar werd er ruim 26.000 euro ‘bij elkaar gehapt’ op het Kasteel. Een fors bedrag dat ten goede kwam aan de Stichting Ambulance Wens en aan de Belevingsspeeltuin Smeetsland van Aafje; beide organisaties ontvingen toen 13.154 euro.

 


Foto: Digitaal Dagblad