Albrandswaards Dagblad | Bijeenkomst over omgevingsvisie op Kasteel van Rhoon

Bijeenkomst over omgevingsvisie op Kasteel van Rhoon

mainImage
Bijeenkomst over omgevingsvisie op Kasteel van RhoonWie met de gemeente mee wil denken over hoe Albrandswaard er in 2040 uit zou kunnen zien, kan op maandag 19 november van 19.00 tot 22.00 uur deelnemen aan de eerste bijeenkomst over de omgevingsvisie. Plaats van handeling is het Kasteel van Rhoon aan de Dorpsdijk 63.
De omgevingsvisie is een visie met doelstellingen voor de lange termijn en deze doelstellingen zeggen iets over de leefomgeving. Hoe willen we wonen en werken? Hoe draagt die leefomgeving bij aan onze gezondheid. De gemeente wil deze graag samen met bewoners maken.

De bijeenkomst op 19 november begint met een inspirerend verhaal van gastspreker Richard van Hooijdonk. Vervolgens gaan de deelnemers in gesprek over een aantal dilemma’s waarvoor de gemeente zich in de toekomst gesteld ziet.

Het aantal plaatsen is beperkt, vooraf aanmelden is daarom verplicht. Stuur daartoe een mail naar m.pijlman@bar-organisatie.nl met als onderwerp 'Toekomst Albrandswaard'. Vermeld in de mail ook het aantal personen dat komt.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad