23 november: kerstmarkt in Poortugaal en in Rhoon

mainImage
23 november: kerstmarkt in Poortugaal en in Rhoon

Onder de naam Moonlight Shopping wordt op vrijdag 23 november op het Strawinskiplein in Rhoon een kerstmarkt gehouden. Door diverse omstandigheden valt dit gelijk met de jaarlijkse kerstmarkt in Poortugaal die ook op 23 november wordt gehouden. Voor één keer kon dat organisatorisch niet anders. ,,Niet erg'', zegt mede-organisatrice Petra Havermans van MonnoM Kinderkleding in Rhoon. ,,Er is geen sprake van animositeit tussen beide evenementen. Sterker nog, wellicht kunnen we elkaar zelfs wel versterken. In ieder geval is er sprake van goed overleg.''

In Rhoon staan er op 23 november van 12.00 tot 21.00 tientallen kerstkraampjes op het Strawinskiplein. Ook is er horeca aanwezig en Muziek Centrum Albrandswaard zorgt voor de muzikale omlijsting. Verder hebben alle winkels die dag leuke aanbiedingen voor het kooplustige publiek en loopt er de hele dag een kerstman rond. Het winkelcentrum zelf wordt dit jaar op professionele wijze in kerstsferen gebracht door de eigenaar, inclusief grote kerstboom natuurlijk.

Om 19.00 uur is er op 23 november een grote modeshow. De organisatie hiervan is in handen van MonnoM Kinderkleding en Style Depot Dameskleding. De presentatie wordt gedaan door een dj.

De kerstmarkt in Rhoon wordt dit jaar mogelijk gemaakt door Simon en Sandra van het Wijnhuis Rhoon, Auke van SolFood en Petra van MonnoM Kinderkleding.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad