Albrandswaards Dagblad | De waanzinnige boomhut te zien in Het Kruispunt
mainImage

De waanzinnige boomhut te zien in Het Kruispunt

4 augustus 2020, 09:42 uur
Uitgaan

De voorstelling De Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is een visuele comedy voor de hele familie. Binnenkort te zien in Theater het Kruispunt.

Over de voorstelling

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken. Dit seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Een theaterstuk maken over een waanzinnige boomhut, dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens van Meneer Monster keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie dat bulkt van de energie en spelplezier. Met De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Kom voor en na de voorstelling kleuren in de Kidscave!

Meer info en tickets

Deze voorstelling is te zien op zo. 4 oktober om 13.00u en 15.00u. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl.


Foto: Matusiak