Zonnige editie van Optiek Tom Lenteloop

27 March 2018, 11:13 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Zonnige editie van Optiek Tom Lenteloop

Ruim 400 deelnemers wisten afgelopen zondag de weg naar de Rhoonse sporthal te vinden voor de zevende editie van de Optiek Tom Lenteloop Albrandswaard. De organisatie was daarmee zeer tevreden, vooral omdat de voorinschrijving door het koude weer van de afgelopen weken erg was tegengevallen.
Het startschot van de Kidsrun klonk om 12.00 uur gevolgd door dat van de vijf en tien kilometer rond 12.30 uur. Burgemeester Wagner was erg enthousiast nadat hij de deelnemers had weggeschoten.
Deze gemoedelijk loop, die al jaren georganiseerd wordt door Team Albrandswaard, heeft weer een mooi bedrag opgeleverd voor de goede doelen die de organisatie heeft aangewezen: het Wishhuis in Poortugaal en de ouderenzorg in Albrandswaard. En de vele vrijwilligers die iedere jaar Team Albrandswaard komen helpen hadden een leuke dag beleefd waarover nog lang werd nagepraat in de kantine van de sporthal van Rhoon.
Deze loop kan alleen maar plaats vinden door een paar trouwe sponsors uit Rhoon waar de organisatie ieder jaar weer op terug kan vallen. De deelnemers hadden het alweer over de volgende editie in het voorjaar van 2019; nu de organisatie nog.