Wisselende resultaten voor TTV Boomgaardshoek

16 March 2018, 09:14 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Wisselende resultaten voor TTV Boomgaardshoek

De tafeltennissers van Boomgaardshoek 1 behaalden deze competitie zeer wisselende resultaten. Het team, dat bestaat uit Willem van Hoorn, Dirk Schouten en Mark Van Lier, verliest de ene week met 5-0 en de andere week pakken ze de winst met 5-0.
Zo ook afgelopen maandag in de thuiswedstrijd tegen Smash KC uit Schoonhoven. Werd de uitwedstrijd in Schoonhoven nog kansloos met 5-0 verloren, thuis had Smash KC totaal niets in te brengen. Het was dat Dirk ongelukkig zijn eerste partij verloor anders was het 5-0 geworden. Nu moest kampioenskandidaat Smash KC met een 4-1 nederlaag afdruipen. Door dit resultaat  staat dit team nu op de eerste plaats en als dit team de laatste wedstrijden wint kan promotie naar de tweede klasse een feit worden.
Het tweede team speelt daarentegen een zwakke competitie. Werden Mireille Steel, John Paans en Gijs van ’t Verlaat vorig jaar nog glansrijk kampioen in de vierde klasse, dit seizoen lukt het in de derde klasse allemaal net niet. De laatste wedstrijden moeten zelfs gewonnen worden om degradatie te voorkomen. Dat het niet lekker loopt blijkt wel uit de laatste twee wedstrijden tegen mede degradatiekandidaat Flamingo’s uit Gouda. De uitwedstrijd werd nog met 3-2 gewonnen, maar een week later werd er kansloos verloren met 4-1.
Wie ook eens een balletje wil komen slaan, is van harte welkom op de maandag- en donderdagavonden van 20.00 tot 23.00 uur aan de Othelloweg 8 in Hoogvliet. Ook voor de kleineren onder ons is er gelegenheid om met tafeltennis kennis te maken. Dit is op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur op hetzelfde adres. Voor meer informatie: W. van Hoorn via tel. 06-27118822.